AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Sat, 24 August 2019 - 23:37:23
Random News
PRING KUNING Opo sliramu ra perso Jroning ati aku ono tresno Opo sliramu ra kroso Kangenku k ... Read More »
Published: Wed, 19 Jun 2019 - 21:43:42
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/174
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis dadi garing
Nanging aku isih eling

Loro, loro neng dodo
Rasane, koyo kesikso
Jalaran mbelani janjimu
Jebul janjimu mung palsu

Sakit, sakit pancen sakit
Rasane, koyo pingin njerit
Lalaran mbelani tresnamu
Jebul tresnamu mung semu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang ny ... Read More »
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sum ... Read More »
5 Jurus Paling Berbahaya Di Anime Naruto - AnekaNews.net
AnekaNews.net - 5 Jurus Paling Berbahaya Di Anime Naruto

Buat pencinta Anime Naruto kalian semua pasti sudah tidak asing lagi kan, dengan anime yang satu ini. Anime satu ini memang sangat popular di Jepang bahkan di Seluruh Dunia. Anime Naruto menjadi menar ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 29310
Bookmark and Share