AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Selain dialami oleh orang dewasa, sakit gigi biasanya juga sering di alami oleh anak kecil. Selain s ... Read More »
Published: Wed, 19 Jun 2019 - 21:43:42
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/561
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis dadi garing
Nanging aku isih eling

Loro, loro neng dodo
Rasane, koyo kesikso
Jalaran mbelani janjimu
Jebul janjimu mung palsu

Sakit, sakit pancen sakit
Rasane, koyo pingin njerit
Lalaran mbelani tresnamu
Jebul tresnamu mung semu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BLEGEDUT


Nak-enak, ning omah gumletak
Tangi-tangi, yen wis dicepaki
Piring ke ... Read More »
Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RATAPAN SI BUTA (Duet)


Lk:
Peteng ndhedhet lelimengan
Mbukak ati kang kebak p ... Read More »
Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JENANG GULO


Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki, kangmas
Nalikane, nanda ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 63130
Bookmark and Share