AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: BANYU LANGIT (Full) By Didi Kempot Suoro angin, angin sing ngreridu ati Ngeling ... Read More »
Published: Wed, 19 Jun 2019 - 21:43:42
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1547/2289
Comments: 0/2
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis dadi garing
Nanging aku isih eling

Loro, loro neng dodo
Rasane, koyo kesikso
Jalaran mbelani janjimu
Jebul janjimu mung palsu

Sakit, sakit pancen sakit
Rasane, koyo pingin njerit
Lalaran mbelani tresnamu
Jebul tresnamu mung semu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
MorrisNug [Wed, 28 Dec 2022 - 19:16:59]
<a href="http://www.hydroxychloroquinex.com/">cheap hydroxychloroquine</a>
MorrisNug [Tue, 27 Dec 2022 - 00:08:56]
where can i buy hydroxychloroquine <a href="http://www.hydroxychloroquinex.com/#">http://www.hydroxychloroquinex.com/#</a>
View All Comments on Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 74110
Bookmark and Share