AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Apakah arti bahagia adalah suatu keadaan pikiran atau perasaan yang ditandai dengan kesenangan, cint ... Read More »
Published: Wed, 19 Jun 2019 - 21:43:42
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 10/156
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis dadi garing
Nanging aku isih eling

Loro, loro neng dodo
Rasane, koyo kesikso
Jalaran mbelani janjimu
Jebul janjimu mung palsu

Sakit, sakit pancen sakit
Rasane, koyo pingin njerit
Lalaran mbelani tresnamu
Jebul tresnamu mung semu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RONDO NDESO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO NDESO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RONDO NDESO


Yen mbombrong katon mencorong
Yen mbesengut soyo tambah pathut
Ru ... Read More »
Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz

Lirik Lagu:

AM I WRONG


Am I wrong
For thinking out the box from where I stay?
Am I wrong ... Read More »
Lirik Lagu YOU MAKE ME FEEL BRAND NEW By Simply Red - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YOU MAKE ME FEEL BRAND NEW By Simply Red

Lirik Lagu:

YOU MAKE ME FEEL BRAND NEW


My love
I'll never find the words, my love
To tell ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 18537
Bookmark and Share