AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sebagian besar dari kita tentu sudah tidak awam lagi dengan buah yang satu ini, yaa papaya.. buah ya ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 08:55:43
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/163
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEPINE WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SEPINE WENGI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEPINE WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SEPINE WENGI


Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang, nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran
Kowe nate janji, ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki
Kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungamu tanpo pamitan

Ning kene aku ngenteni
Sliramu karo dedongo
Mugo awakmu ning kono
Biso bahagio

Aku ra bakal dolanan
Sing jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku
Nandang loro ati



Semoga bermanfaat
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

SUGENG NDALU


Sugeng dalu
Ati sing mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We ... Read More »
Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RUNTIK ING ATI


Yen aku mireng lagu, caping gunung
Atiku, tansah nelongso
Nali ... Read More »
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 75399
Bookmark and Share