AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kebanyakan para ibu, dalam menggendong anak atau bayinya asal gendong saja. Padahal dengan menggendo ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 08:55:43
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 148/339
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEPINE WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SEPINE WENGI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEPINE WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SEPINE WENGI


Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang, nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran
Kowe nate janji, ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki
Kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungamu tanpo pamitan

Ning kene aku ngenteni
Sliramu karo dedongo
Mugo awakmu ning kono
Biso bahagio

Aku ra bakal dolanan
Sing jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku
Nandang loro ati



Semoga bermanfaat
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 34273
Bookmark and Share