AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Alhamdulillah! Atas ijin dari Allah SWT akhirnya kita kembali dipermukan dengan bulan ramadhan, bula ... Read More »
Published: Sat, 25 Jan 2020 - 14:59:53
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/376
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWINDU (Langgam)


Tak enteni ning gisiking ati kang suci
Tak bundeli snadyan tan weruh
Nanging aku tansah nyranti

Anelongso sliramu tan tanggap sasmito
Datan nyono kabeh mau
Kapurbo ingkang kawoso

Aku datan jemu
Nggonku nunggu wus sewindhu
Pindho Mutioro taksimpen sajroning Kalbu
Aku datan kelu
Snadyan keh bebendhu
Amung siro kang cumondok
aning jejantungku

Lilanono nggonku nedyo ambuko roso
Roso tresno kang pranyato
Biso manggih bagyo mulyo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JENANG GULO


Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki, kangmas
Nalikane, nanda ... Read More »
Lirik Lagu GETHUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GETHUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETHUK


Sore-sore, padang bulan
Ayo konco, podo dolanan
Rene-rene, bebarengan
... Read More »
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANAKE SOPO (Duet)


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembr ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 11303
Bookmark and Share