AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Apakah anda suka dengan sambal pecel lele dan sering beli di warung makan? Sebenarnya kalau anda ing ... Read More »
Published: Mon, 23 Mar 2020 - 12:47:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/137
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU KUTHO By Didi Kempot


Sewu kutho, uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh, podo ra ngerteni
Lungamu ning endi

Pirang taun
Anggonku nggoleki
Seprene
Durung biso nemoni

Wis tak cobo, nglalek-ake
Jenengmu soko atiku
Sak tenane, aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane, kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji, dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu

Senajan
Sak kedeping moto
Tak nggo tombo
Kangen jroning dodo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

YEN ING TAWANG ONO LINTANG


Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Aku ngenteni tek ... Read More »
Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:


KETAMAN ASMORO By Didi Kempot

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso tur ... Read More »
Lirik Lagu TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot


Bebasan koyo, ngenteni
Udan ning mongs ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 32212
Bookmark and Share