AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: ANTING-ANTING (Duet) Pr: Ting-anting mbang cempoko Tondo moto soko sliramu Ti ... Read More »
Published: Tue, 24 Mar 2020 - 13:51:44
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/144
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWU LAYANGMU

Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku
Tahunono windonono
Tak enteni ing gisik ing tresno

Nadyan ing monco
Nanging tresna-ku tan biso mendo
Layangmu sampule jinggo
Gawe atiku kang onggo-onggo

Mboten siang mboten ndalu, wong bagus
Mung tansah hangantu-antu
Aduh sayang, aduh sayang, aduh sayang
Aku wedi yen kelangan

Enggalo bali
Duh wong bagus, pepujaning ati
Rasaku koyo wong linglung
Mendhem kangen, gedene sak gunung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SAK PANDURAT


Ngalamuning atiku
Mikir sliramu, suwe ra ketemu
Jroning roso, tre ... Read More »
Lirik Lagu RAPUH By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAPUH By Opick

Lirik Lagu:

RAPUH


Detik waktu terus berjalan
Berhias gelap dan terang
Suka dan duka tangi ... Read More »
Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SLENDANG SUTRO KUNING


Slendang sutro kuning
Tondo moto kang tak wenehake
Nalik ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 79282
Bookmark and Share