AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Berita mengenai ditemukannya Situs Gunung Padang di Kabupaten Cianjur, Jawa Barat, cukup mengejutkan ... Read More »
Published: Tue, 24 Mar 2020 - 13:51:44
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 175/407
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWU LAYANGMU

Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku
Tahunono windonono
Tak enteni ing gisik ing tresno

Nadyan ing monco
Nanging tresna-ku tan biso mendo
Layangmu sampule jinggo
Gawe atiku kang onggo-onggo

Mboten siang mboten ndalu, wong bagus
Mung tansah hangantu-antu
Aduh sayang, aduh sayang, aduh sayang
Aku wedi yen kelangan

Enggalo bali
Duh wong bagus, pepujaning ati
Rasaku koyo wong linglung
Mendhem kangen, gedene sak gunung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 34884
Bookmark and Share