AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Anda tahu cegukan? Atau mungkin anda pernah mengalami cegukan? Ya, Cegukan pada umumnya terjadi kare ... Read More »
Published: Tue, 24 Mar 2020 - 13:51:44
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/146
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWU LAYANGMU

Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku
Tahunono windonono
Tak enteni ing gisik ing tresno

Nadyan ing monco
Nanging tresna-ku tan biso mendo
Layangmu sampule jinggo
Gawe atiku kang onggo-onggo

Mboten siang mboten ndalu, wong bagus
Mung tansah hangantu-antu
Aduh sayang, aduh sayang, aduh sayang
Aku wedi yen kelangan

Enggalo bali
Duh wong bagus, pepujaning ati
Rasaku koyo wong linglung
Mendhem kangen, gedene sak gunung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PRAWAN KALIMANTAN (Duet - Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRAWAN KALIMANTAN (Duet - Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PRAWAN KALIMANTAN (Duet - Full)


Lk:
Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu Kali ... Read More »
Lirik Lagu DEMI KOWE (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DEMI KOWE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DEMI KOWE (Full)


Dik aku bali, arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lun ... Read More »
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus k ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 84408
Bookmark and Share