AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PUYENG Puyeng rasane pikirku Nalikane sepisan ketemu Rino wengi ra biso turu ... Read More »
Published: Thu, 30 Jan 2020 - 05:38:33
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/458
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU SIJI By Didi Kempot


Aduh Romo Ibu ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku
Tak rumangsani aku duweni doso
Nganti seprene iseh kroso ning dodo

Rino wengi ra lali tansah ndedongo
Memuji marang kang kuwoso
Mugi enggal entuk paring pangapuro
Urip tentrem ayem ugo kanti mulyo

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo
Yen nganti ono sewu siji sing wani
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo
Yen nganti ono sewu siji sing lali

Suwargoning donya ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu setyo gedhe ganjarane



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ROJENG


Pating klempor, krungu swarane pit montor
Rame-rame, sak tengahe dalan g ... Read More »
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang remb ... Read More »
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar b ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 85894
Bookmark and Share