AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Selamat pagi menjelang siang para sobat semua, kebiasaan bangun lebih pagi memang banyak manfaatnya, ... Read More »
Published: Thu, 30 Jan 2020 - 05:38:33
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 8/168
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU SIJI By Didi Kempot


Aduh Romo Ibu ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku
Tak rumangsani aku duweni doso
Nganti seprene iseh kroso ning dodo

Rino wengi ra lali tansah ndedongo
Memuji marang kang kuwoso
Mugi enggal entuk paring pangapuro
Urip tentrem ayem ugo kanti mulyo

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo
Yen nganti ono sewu siji sing wani
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo
Yen nganti ono sewu siji sing lali

Suwargoning donya ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu setyo gedhe ganjarane



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 60903
Bookmark and Share