AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Aksi teror bom dan penyerangan tadi siang sekitar jam 11 siang, tanggal 14 Januari 2016 yang terjadi ... Read More »
Published: Mon, 27 Jan 2020 - 19:29:36
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 293/498
Comments: 0/0
Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SIDO RONDO


Biyen mulo, sliramu wis tak aturi
Golek bojo, sing tresno welas sejati
Pungkasane, sliramu digawe loro
Ora wurung, saikine dadi rondo

Nanging piye, kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur, ra bakal dadi sego
Mulo getunku, iki tanpo upomo
Ngerti ngono, lamaranmu sing tak tompo

Kabeh mau, ora perlu digetuni
Janjiku biyen, aku sanggup ngenteni

Kowe lan aku, mugo dadi jodone
Ra keno prawane, tak enteni, rondone

Ora ngiro, sampeyan sabar ngenteni
Ning nyatane, tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun, sing gede pangapurane
Andum tresno, bebojoan selawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 86397
Bookmark and Share