AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kanker Ovarium (Ovarian Cancer) atau disebut juga sebagai kanker indung telur merupakan salah satu t ... Read More »
Published: Mon, 27 Jan 2020 - 19:29:36
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6/421
Comments: 0/0
Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SIDO RONDO


Biyen mulo, sliramu wis tak aturi
Golek bojo, sing tresno welas sejati
Pungkasane, sliramu digawe loro
Ora wurung, saikine dadi rondo

Nanging piye, kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur, ra bakal dadi sego
Mulo getunku, iki tanpo upomo
Ngerti ngono, lamaranmu sing tak tompo

Kabeh mau, ora perlu digetuni
Janjiku biyen, aku sanggup ngenteni

Kowe lan aku, mugo dadi jodone
Ra keno prawane, tak enteni, rondone

Ora ngiro, sampeyan sabar ngenteni
Ning nyatane, tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun, sing gede pangapurane
Andum tresno, bebojoan selawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Jawa Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Jawa Campursari

Lirik Lagu:

KIDUNG WAHYU KOLOSEBO


Rumekso ingsun, laku nisto ngoyo woro
Kelawan mekak howo, ... Read More »
Lirik Lagu CIDRO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CIDRO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

CIDRO By Didi Kempot


Wis sak mestine, ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani, ... Read More »
Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANJIKU (Duet)


Pr:
Sak umpomo, kakang dadi taman sari
Mesti wae, aku kang dadi ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 74729
Bookmark and Share