AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Apakah anda ingin perut langsing dan bebas lemak? Seperti dilansir dari Prevention, coba saja anda k ... Read More »
Published: Fri, 24 Jan 2020 - 12:51:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 14/713
Comments: 0/2
Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SLENDANG SUTRO KUNING


Slendang sutro kuning
Tondo moto kang tak wenehake
Naliko pepisahan
Kowe janji, ora nglalekake

Uwes meh setahun
Aku tansah mikirake kowe
Atiku sumelang
Ning kono kowe, kepiye kabare

Yen eling kowe
Aku nyanding slendang sutro kuning
Mung sing tak puji
Mugo sliramu enggalo bali

Yen rino lan wengi
Kowe mung tansah tak impi impi
Yen to aku loro
Slendang sutro, kuning dadi tombo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
Caurora [Thu, 06 May 2021 - 10:17:50]
<a href=https://vsdoxycyclinev.com/>buy doxycycline on line[/url]
Sachglach [Sun, 18 Apr 2021 - 16:13:04]
View All Comments on Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 95801
Bookmark and Share