AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: GETHUK Sore-sore, padang bulan Ayo konco, podo dolanan Rene-rene, bebarengan ... Read More »
Published: Fri, 24 Jan 2020 - 12:51:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/445
Comments: 0/0
Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SLENDANG SUTRO KUNING


Slendang sutro kuning
Tondo moto kang tak wenehake
Naliko pepisahan
Kowe janji, ora nglalekake

Uwes meh setahun
Aku tansah mikirake kowe
Atiku sumelang
Ning kono kowe, kepiye kabare

Yen eling kowe
Aku nyanding slendang sutro kuning
Mung sing tak puji
Mugo sliramu enggalo bali

Yen rino lan wengi
Kowe mung tansah tak impi impi
Yen to aku loro
Slendang sutro, kuning dadi tombo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

PAMER BOJO By Didi Kempot


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atik ... Read More »
Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI


Dalan iki, biyen nate tak liwati
Nalikane, langit me ... Read More »
Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SI KUCING


Ndek mau bengi, trus montang-manting
Tanpo turu, atiku tansah klisika ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 68641
Bookmark and Share