AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Apa yang kamu pikirkan saat menatap gunung? Kalo yang ada dalam pikiran saya saat melihat gunung ada ... Read More »
Published: Mon, 24 Feb 2020 - 07:04:08
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/225
Comments: 0/0
Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOPO WONGE


Sopo wonge nora bingung, duh-aduh biyung
Yen nyawang solah bawane
Rino wengi angrerindu, atiku
Kang tansah dadi impenku

Sopo wonge sopo wonge, duh lae-lae
Nora kesengsem atine
Priyo bagus kang prasojo, solahe
Katon luhur bebudine

Dasar alus yen ngendiko
Pancen wasis gawe lelewo
Winengku wanito murko, mring asmoro
Gumrebut rebut-rebuting ngarso

Ibo kuciwo atiku, duh-aduh biyung
Koyo koyo tanpo guno
Uripku ing alam ndunyo, duh nyowo
Mugi mugi pinuduhno



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar b ... Read More »
Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRESNO BOJONE WONG


Yen eling, naliko semono
Kowe teko, arep ngomong opo
Nang n ... Read More »
Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu:

GEDE ROSO (Full) By Abah Lala


Intro:
Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo slir ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 44090
Bookmark and Share