AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Anda ingin tahu apa penyebabnya? Oke.. yuuk kita telusuri saja sebab musababnya, selaiin itu masih a ... Read More »
Published: Mon, 24 Feb 2020 - 07:04:08
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 586/899
Comments: 0/1
Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOPO WONGE


Sopo wonge nora bingung, duh-aduh biyung
Yen nyawang solah bawane
Rino wengi angrerindu, atiku
Kang tansah dadi impenku

Sopo wonge sopo wonge, duh lae-lae
Nora kesengsem atine
Priyo bagus kang prasojo, solahe
Katon luhur bebudine

Dasar alus yen ngendiko
Pancen wasis gawe lelewo
Winengku wanito murko, mring asmoro
Gumrebut rebut-rebuting ngarso

Ibo kuciwo atiku, duh-aduh biyung
Koyo koyo tanpo guno
Uripku ing alam ndunyo, duh nyowo
Mugi mugi pinuduhno



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (1)
MorrisNug [Wed, 28 Dec 2022 - 10:23:44]
<a href="http://www.hydroxychloroquinex.com/">http://www.hydroxychloroquinex.com/</a> aralen online canada
View All Comments on Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 92461
Bookmark and Share