AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Botol susu merupakan alat perlengkapan minum anak dan bayi, untuk mencampurkan air dan susu formula ... Read More »
Published: Sat, 18 Apr 2020 - 06:49:29
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/355
Comments: 0/0
Lirik Lagu SOTYA Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu SOTYA Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SOTYA Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOTYA


Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsarining kalbu
Eseme kang manis madu
Dasar ayu parasmu kang tanpo layu

Nimas sasotyaning ati
Yo mung ndiko kang sawiji
Langit bumi kang hanyekseni
Nalikane ngucap janji ono lathi

Yo mung siji, sasotyaku
Memanikku, mung nimas wong ayu
Panyuwunku, mugo nimas
Ora lali, marang janji setyaku

Nanging kabeh kui muspro
Eling kalamun pupusing tresno
Wes tak cobo nglalekke sliramu
Nanging tak lali lali tan biso lali



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LUNTUR Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNTUR Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LUNTUR


Yen lunturo wenterane
Ora koyo yen luntur tresnane
Tekan tekane atine
... Read More »
Lirik Lagu TEGANE ATIMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEGANE ATIMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TEGANE ATIMU


Hanjerit sundulo langit
Tiwas loro ra ono gunane
Arep sambat kar ... Read More »
Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANANDANG


Sopo sing gelem, nglakoni
Lelakon, kang tak sandang, rino klawan wen ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 92056
Bookmark and Share