AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PANANDANG Sopo sing gelem, nglakoni Lelakon, kang tak sandang, rino klawan wen ... Read More »
Published: Sat, 18 Apr 2020 - 06:49:29
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 16/527
Comments: 0/1
Lirik Lagu SOTYA Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu SOTYA Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SOTYA Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOTYA


Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsarining kalbu
Eseme kang manis madu
Dasar ayu parasmu kang tanpo layu

Nimas sasotyaning ati
Yo mung ndiko kang sawiji
Langit bumi kang hanyekseni
Nalikane ngucap janji ono lathi

Yo mung siji, sasotyaku
Memanikku, mung nimas wong ayu
Panyuwunku, mugo nimas
Ora lali, marang janji setyaku

Nanging kabeh kui muspro
Eling kalamun pupusing tresno
Wes tak cobo nglalekke sliramu
Nanging tak lali lali tan biso lali



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (1)
Billysterm [Tue, 30 Mar 2021 - 19:55:24]
how much is zithromax 250 mg: <a href=" http://zithromaxproff.com/# ">generic zithromax</a> zithromax tablets
http://zithromaxproff.com/# zithromax capsules 250mg
View All Comments on Lirik Lagu SOTYA Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 79849
Bookmark and Share