AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: OJO SEMBRONO (Duet) Pr: Ampyang gulane jowo, yo mas yo Pilih kacang opo klopo ... Read More »
Published: Fri, 21 Jun 2019 - 08:44:52
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/623
Comments: 0/0
Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wus prasojo hanambut branti

Sri huning datan nggrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo putra niro
Ronggolawe adipati tuban

Sri huning putrane abdi
Wongso pati naliko ing uni
Kapupuh ing madyo logo
Duk prang tandhing lawan Minakjinggo

Katresnane wiratmoyo
Tinampi dening roro sri huning
Senadyan wekasaniro
Prapteng leno alabuh negoro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 91968
Bookmark and Share