AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Alhamdulillah, sudah tengah hari saja nih, masih puasa kan? Ya haruslah ya, kecuali buat kaum peremp ... Read More »
Published: Fri, 21 Jun 2019 - 08:44:52
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/250
Comments: 0/0
Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wus prasojo hanambut branti

Sri huning datan nggrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo putra niro
Ronggolawe adipati tuban

Sri huning putrane abdi
Wongso pati naliko ing uni
Kapupuh ing madyo logo
Duk prang tandhing lawan Minakjinggo

Katresnane wiratmoyo
Tinampi dening roro sri huning
Senadyan wekasaniro
Prapteng leno alabuh negoro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 88196
Bookmark and Share