AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kita semua tahu, bahwa telepon seluler atau Handphone(HP) sudah menjadi bagian yang tidak terpisahka ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 09:15:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/238
Comments: 0/2
Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

SUGENG NDALU


Sugeng dalu
Ati sing mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati
Sing wis pengen lali
Karo gede duwure balunganmu

Aku wis ora, gagas kata luka
Wis cukup wingi, rapingin mbaleni
Mario, lehmu dolanan ati
Wis wayahe, we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
LonnieMycle [Wed, 31 Mar 2021 - 05:33:21]
can i buy zithromax over the counter in canada: <a href=" https://zithromaxproff.com/# ">buy zithromax online</a> how to get zithromax online
https://zithromaxproff.com/# where can i buy zithromax capsules
buy generic zithromax online can i buy zithromax over the counter in canada buy zithromax without presc
Billysterm [Tue, 30 Mar 2021 - 15:33:11]
zithromax 500 mg for sale: <a href=" http://zithromaxproff.com/# ">zithromax for sale</a> zithromax capsules price
http://zithromaxproff.com/# zithromax 1000 mg online
View All Comments on Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 36081
Bookmark and Share