AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Apakah anda pernah merasakan dalam posisi benar tapi disalahkan, atau melihat orang lain dalam posis ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 09:15:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/207
Comments: 0/0
Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

SUGENG NDALU


Sugeng dalu
Ati sing mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati
Sing wis pengen lali
Karo gede duwure balunganmu

Aku wis ora, gagas kata luka
Wis cukup wingi, rapingin mbaleni
Mario, lehmu dolanan ati
Wis wayahe, we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ABOTE TRESNO


Njajah deso milangkori
Tepung gelang anggonku nggoleki
Munggah g ... Read More »
Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRAU LAYAR


Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro
Angliyak ... Read More »
Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEDANAN SINDEN


Sopo sing ora kedanan mripate
Blalak blalak ngawe awe
Kegugah ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 33230
Bookmark and Share