AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Akhirnya, Pemerintah merevisi HARI LIBUR NASIONAL dan CUTI BERSAMA tahun 2017, melalui Surat Keputus ... Read More »
Published: Sat, 22 Feb 2020 - 06:54:43
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/270
Comments: 0/0
Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ENTENI (Bowo)


Bowo:
Kiraku
Kowe tan cidro
Mergo suwe tak enteni
Layang ginowo maruto
Ambal-ambal hangenteni
Wus suwe hangenteni
Rasaku angantu-antu
Pijer krungu semoyo
Elingo yen tak enteni
Kledhang-kledhang
Lha kae bocahe teko


Lirik:
Tak enteni
Nimbule si selo langke
Sileme prahu gabus
Meh wae, rasaku, arep mupus

Nora kendhat
Rino wengi, jroning ati
Terus tumluwung, hanjentung, lan bingung
Kasurung, mergo wuyung

Kuciwane
Wong bagus, adoh papane
Adoh, sesawangan
Nanging koyo, tansah nyanding

Tak enteni
Kapan rasamu wus sarju
Nadyan nganti sewindu
Karepku, sedyaku, tanpo jemu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu EMOSI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu EMOSI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

EMOSI (Duet)


Lk:
Ojo ngocap aku, wis mertobat
Wong wadon ngendiko mbokyo sing ... Read More »
Lirik Lagu RAPUH By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAPUH By Opick

Lirik Lagu:

RAPUH


Detik waktu terus berjalan
Berhias gelap dan terang
Suka dan duka tangi ... Read More »
Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TATU - Arda (Full) By Didi Kempot


Snadyan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nang ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 58476
Bookmark and Share