AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, seberapa pun sempurna dan hebatnya seseorang dilain saat pasti pernah merasakan apa it ... Read More »
Published: Wed, 29 Jan 2020 - 08:34:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/208
Comments: 0/0
Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TAK IKLASNO


Sepine wengi iki, ngreridu ati
Sing tansah kelingan sliramu
Kowe ninggal aku

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng, karo liyane

Yen pancen iki wes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio, abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki, amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dek e
Mung dungoku mugo langgeng
Saklawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot


Bebasan koyo, ngenteni
Udan ning mongs ... Read More »
Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELO


Ning ngendi nggonku ngoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak p ... Read More »
Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ENTENI (Bowo)


Bowo:
Kiraku
Kowe tan cidro
Mergo suwe tak enteni
Layang g ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 68091
Bookmark and Share