AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, Tidur di malam hari merupakan waktu terbaik dan ideal untuk istirahat serta salah satu ... Read More »
Published: Thu, 30 Jan 2020 - 06:09:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/185
Comments: 0/0
Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan


Mbiyen seneng bareng karo kowe
Mbiyen susah tetep karo kowe
Saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku, nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati, iki ora lilo
Yen nyawang sliramu, nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe ning kene
Ming sepi tanpo tresnamu


Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati, iki ora lilo
Yen nyawang slirahmu, nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Kepiye maneh caraku
Nglalekno esem guyumu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu
Ming sepi tanpo tresnamu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SI KUCING


Ndek mau bengi, trus montang-manting
Tanpo turu, atiku tansah klisika ... Read More »
Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu:

GEDE ROSO (Full) By Abah Lala


Intro:
Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo slir ... Read More »
Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:


KETAMAN ASMORO By Didi Kempot

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso tur ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 25918
Bookmark and Share