AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Assalamualaikum, sahabat sebagaimana kita ketahui bersama bahwa setiap ada kehidupan pasti ada kemat ... Read More »
Published: Thu, 30 Jan 2020 - 06:09:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 17/237
Comments: 0/0
Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan


Mbiyen seneng bareng karo kowe
Mbiyen susah tetep karo kowe
Saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku, nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati, iki ora lilo
Yen nyawang sliramu, nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe ning kene
Ming sepi tanpo tresnamu


Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati, iki ora lilo
Yen nyawang slirahmu, nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Kepiye maneh caraku
Nglalekno esem guyumu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu
Ming sepi tanpo tresnamu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 54275
Bookmark and Share