AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ini mungkin berita yang sangat dinanti-nanti oleh rekan - rekan honorer Kategori Dua ( K2 ) yang ta ... Read More »
Published: Wed, 19 Feb 2020 - 06:44:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/826
Comments: 0/0
Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TATU - Arda (Full) By Didi Kempot


Snadyan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging ning ati, tansah kelingan
Manise janji-janjimu kuwi
Nglarani ati

Snadyan aku loro, ning sih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah, yen aku crito
Opo anane
Wong sing ning sandhingmu, ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah, yen aku crito
Opo anane
Ceritane tresno, naliko biyen
Aku lan kowe


Snadyan aku loro, ning sih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane, yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah, yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu, ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah, yen aku crito
Opo anane
Ceritane tresno, naliko biyen
Aku lan kowe

Ceritane tresno, naliko biyen
Aku lan kowe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KELINCI UCUL


Ngubengi kutho, sak teruse
Ning deso-deso
Mergo aku anggoleki, si ... Read More »
Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANGGODANING KATRESNAN


Biyen aku rak wes kondo
Jroning bebrayan kebak ing pang ... Read More »
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbar ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 70532
Bookmark and Share