AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: JANGAN NGET NGETAN Intro: Tuku ketan, ning prapatan Balikan ning mantan Podo, ... Read More »
Published: Sun, 23 Jun 2019 - 22:33:09
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 10827/12319
Comments: 0/7
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah dudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dodoku
Lewat tembang kangen, mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandhang wuyung, rino wengi

Liwat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis ora ngerti
Saktenane aku mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni balimu endah manise esemu
Lewat tembang kangen, iki wujud katresnanku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (7)
DannyOrier [Tue, 11 Jul 2023 - 19:53:14]
<a href="http://meclizinel.top/">antivert 25 mg ca</a>
DannyOrier [Tue, 11 Jul 2023 - 10:37:21]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine 25 mg brand</a>
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 18:39:58]
<a href="http://meclizinel.top/">buy meclizine 25 mg generic</a>
DannyOrier [Sat, 08 Jul 2023 - 18:33:45]
<a href="http://meclizinel.top/">antivert 25 mg usa</a>
DannyOrier [Sat, 08 Jul 2023 - 09:26:05]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine usa</a>
View All Comments on Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 74974
Bookmark and Share