AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Thu, 19 September 2019 - 01:12:34
Random News
Banyak orang terutama wanita kurang meneliti jenis kosmetik atau cara ber-makeup untuk kulit wajahny ... Read More »
Published: Fri, 21 Jun 2019 - 20:42:20
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6/364
Comments: 0/0
Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari

Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janur kuning lengkung lengkung
Sopo wonge ora nandang wuyung

Roso tresno rino wengi
Nanging aku ra biso nduweni
Godhong kates dadi jampi
Tetesing tresno kanggo tombo ati

Pamujiku wong ayu/bagus
Mugo sliramu ora biso lali
Nadyan sewindu
Tresnomu bakale tak tunggu

Tresno iki ora mendo
Soyo suwe soyo tambah nyekso
Waton kowe ra mbandengke
Nadyan aku dadi wong ora duwe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari

LALI JANJINE


Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra balesi yen tak telpun
Malah kok pateni
Mangkel aku ma ... Read More »
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
Pingin mangan rasane, koyo ra doyan
Pingin ngombe rasane, mandhek ning gulu

Pr:
Wong bagus kembang jiwo ragaku ... Read More »
Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz

AM I WRONG

Am I wrong
For thinking out the box from where I stay?
Am I wrong
For saying that I'll choose another way?
I ain't trying to do what everybody else doing
Just cause everybody doing ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 23071
Bookmark and Share