AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Setelah beberapa waktu yang lalu, soal Kenaikan Iuran BPJS Kesehatan mengalami pro dan kontra, akhir ... Read More »
Published: Fri, 21 Jun 2019 - 20:42:20
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/376
Comments: 0/0
Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janur kuning lengkung lengkung
Sopo wonge ora nandang wuyung

Roso tresno rino wengi
Nanging aku ra biso nduweni
Godhong kates dadi jampi
Tetesing tresno kanggo tombo ati

Pamujiku wong ayu/bagus
Mugo sliramu ora biso lali
Nadyan sewindu
Tresnomu bakale tak tunggu

Tresno iki ora mendo
Soyo suwe soyo tambah nyekso
Waton kowe ra mbandengke
Nadyan aku dadi wong ora duwe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RONDO KEMPLING (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO KEMPLING (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

RONDO KEMPLING (Duet)


Lk:
Ndak pundi mbak ayu, bade tindak pundi
Kadingaren ti ... Read More »
Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KATRESNAN


Tak regem-regem layangmu
Lan tak cekel tumempel dadaku
Rasane ... Read More »
Lirik Lagu LAYANG KANGEN By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG KANGEN By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KANGEN By Didi Kempot


Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo kar ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 97918
Bookmark and Share