AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Suatu hari, ada seorang ibu berpesan kepada anaknya. Ini ceritanya: Ibu : "Nak, nanti kalau ad ... Read More »
Published: Fri, 21 Jun 2019 - 20:42:20
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 260/726
Comments: 0/0
Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janur kuning lengkung lengkung
Sopo wonge ora nandang wuyung

Roso tresno rino wengi
Nanging aku ra biso nduweni
Godhong kates dadi jampi
Tetesing tresno kanggo tombo ati

Pamujiku wong ayu/bagus
Mugo sliramu ora biso lali
Nadyan sewindu
Tresnomu bakale tak tunggu

Tresno iki ora mendo
Soyo suwe soyo tambah nyekso
Waton kowe ra mbandengke
Nadyan aku dadi wong ora duwe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 30003
Bookmark and Share