AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Buah Alpukat adalah buah restoratif, cocok untuk melindungi dan menyeimbangkan minyak pada rambut da ... Read More »
Published: Wed, 24 Aug 2022 - 21:12:59
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 306/567
Comments: 0/0
Lirik Lagu TLINGSINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TLINGSINGAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TLINGSINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TLINGSINGAN


Diparani ngoyo-oyo
Jarene, wong wis mangkat lungo
Dienteni ngoyo-oyo
Jarene, koq wis teko kono

Wong yen ora kebeneran
Jarene, tansah katon cuwo
Yen wong pinuju tlingsingan
Anane, sajak mung sujono

Warno-warno pandakwane
Nadyan durung ketemu dewe
Dugo-dugo pamuwuse
Trimo wurung, sakmene wae

Bareng sampun pepanggihan
Nyatane, njur luluh atine
Nganti wegah pepisahan
Batine, njur tambah tresnane



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 94741
Bookmark and Share