AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Ojo sak penakmu, kowe ngelarani Ojo sak gam ... Read More »
Published: Sat, 16 May 2020 - 04:43:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/151
Comments: 0/0
Lirik Lagu TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot


Pengen nyawang wes suwe kowe ra bali
Sing tak suwon ning paran sing ati-ati
Bisaku mung nyawang
Dimar jagad sing ning mego
Ayang-ayangmu katon ning netro

Aku lilo yen kowe rung biso bali
Lair bathin lego lilo tak estoni
Senajan kangen tenan rasane ati iki
Nganti kapan sirnane pacoban iki

Tombo teko loro lungo
Duh GUSTI enggal singkirno
Leloro sing wonten negari kulo

Tombo teko loro lungo
Duh Gusti enggal welaso
Paringono welas kasih mring kawulo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEPRANAN


Kepranan jroning atiku
Nalikane, pisanan ketemu
Dasar priyo kang semb ... Read More »
Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO BRONTO


Yen kelingan mring sliramu, aduh
Kadyo, rinujid atiku
Yen siang ta ... Read More »
Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KATRESNANKU


Arume sekar melati
Wanci ratri, ginowo maruto
Tulus, ing sak jroni ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 67986
Bookmark and Share