AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ketika bayi tengah tidur pulas, tetapi tiba-tiba dia menangis dengan keras, tentu saja ibu pun jadi ... Read More »
Published: Thu, 16 Jan 2020 - 09:04:19
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/158
Comments: 0/0
Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TONDO MOTO


Senadyan to ora mitro
Tondo moto, sing tak tompo
Senadyan amung sepele
Ngelingake, kabeh lelabete

Koyo rembulan lumaku
Kang madhangi, wanci dalu
Koyo tumetesing banyu
Ngelingake, kangening atiku

Kae, tondo moto
Mertandani, ati tresno
Nadyan, nate gawe gelo,
Ning nyatane, mung katon ning moto

Tak simpen ono kamarku
Dadi sulih seliramu
Tak simpen ono atiku
Liyo wektu bakale ketemu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PUYENG


Puyeng rasane pikirku
Nalikane sepisan ketemu
Rino wengi ra biso turu
... Read More »
Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAYUNGYUN


Nalika ingsun ketemu, mring sliramu
Duh wong ayu
Kumantil ono netra ... Read More »
Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra k ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 21469
Bookmark and Share