AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukan bunga kamboja? Bunga kamboja yang dalam bahasa latin Plumeria, adalah bunga yang sering kita ... Read More »
Published: Fri, 14 Feb 2020 - 14:41:47
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/399
Comments: 0/0
Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRESNO BOJONE WONG


Yen eling, naliko semono
Kowe teko, arep ngomong opo
Nang ngisor, lampune bangjo
Jebul kowe, kok wis duwe bojo

Mbok anggep, opo awak iki
Nganti kowe, wani ngucap janji
Kaget tenan, atiku iki
Jebul kowe, durung rabi resmi

Tresno, kok bojone uwong
Yen weruh, aku mung iso ndomblong
Sing tak jaluk, wektu kanggo aku
Snajan sdelok, iso nambani kangenku

Kembang melati, arum gandane
Ati iki, mung mikir kowe
Wani sumpah, tresnaku iki suci
Mugi Gusti, tansah ngijabahi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra ... Read More »
Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRAU LAYAR


Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro
Angliyak ... Read More »
Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym

Lirik Lagu:

JAGALAH HATI


Jagalah hati jangan kau kotori
Jagalah hati lentera hidup ini
Ja ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 46007
Bookmark and Share