AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ada yang faham tentang berita tentang Kiamat Internet sebagaimana dilansir oleh liputan6.com berikut ... Read More »
Published: Fri, 14 Feb 2020 - 14:41:47
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 20/305
Comments: 0/0
Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRESNO BOJONE WONG


Yen eling, naliko semono
Kowe teko, arep ngomong opo
Nang ngisor, lampune bangjo
Jebul kowe, kok wis duwe bojo

Mbok anggep, opo awak iki
Nganti kowe, wani ngucap janji
Kaget tenan, atiku iki
Jebul kowe, durung rabi resmi

Tresno, kok bojone uwong
Yen weruh, aku mung iso ndomblong
Sing tak jaluk, wektu kanggo aku
Snajan sdelok, iso nambani kangenku

Kembang melati, arum gandane
Ati iki, mung mikir kowe
Wani sumpah, tresnaku iki suci
Mugi Gusti, tansah ngijabahi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 10757
Bookmark and Share