AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Jadilah seperti burung, yang pergi pagi dalam keadaan perut kosong dan pulang senja dengan perut ken ... Read More »
Published: Fri, 20 Mar 2020 - 10:32:54
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/294
Comments: 0/0
Lirik Lagu TULUNG (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu TULUNG (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TULUNG (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TULUNG - Arda By Didi Kempot


Mbulan-mbulan gede, sing ono langit biru
Tulung, padangono uripku
Lintang-lintang, lintang luku
Sawangen awakku
Wengi iki ora, biso turu

Angin sumilakno, gek enggal singkirno
Loro, sing ono, awakku iki
Wis meh, pirang mongso
Nggonku nandang loro
Loro-ku sing ono netro

Tulung
Tulungono awakku
Tulungono uripku
Tulungono atiku

Angin
Lintang mbulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku


Angin sumilakno, gek enggal singkirno
Loro, sing ono, awakku iki
Wis meh, pirang mongso
Nggonku nandang loro
Loro-ku sing ono netro

Tulung
Tulungono awakku
Tulungono uripku
Tulungono atiku

Angin
Lintang mbulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku


Tulung
Tulungono awakku
Tulungono uripku
Tulungono atiku

Angin
Lintang mbulan rungokno
Rungokno suaraku
Rungokno tangisku

Tulung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ALI-ALI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ALI-ALI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ALI-ALI


Ngagemo ali aliku, pamrihe
Ojo lali marang aku
Nadyan kulo mboten melu ... Read More »
Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MUNG SLIRAMU


Sliramu rak yo kelingan
Janji tresno naliko semono
Sih kinasih ta ... Read More »
Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENCONO KATON WINGKO


Ora koyo ndek semono
Katresnanmu pancen nyoto
Anane mung ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 21498
Bookmark and Share