AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: NGUJIWAT Nglam-lami ngujiwate Yen anggeget lathi, anjinjit alise Sak solah baw ... Read More »
Published: Sat, 25 Jan 2020 - 15:28:59
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1010/1306
Comments: 0/15
Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WONG LALI ORA KELINGAN


Wong lali ora kelingan
Aku wingi lungo ra pamitan
Yen ngerti dadi berantakan
Aku wedi yen kanggo jalaran

Aku wingi Yo wis ngerti
Sampeyan wingi lungo mangkat wengi
Jare lunggo neg semarang
Kabeh mau mung kanggo alasan

Bola-bali kok cemburu dik
Rino wengi kowe ngajak padu
Tak turuti nganti kuru
Ora ngagas ono wong cemburu

Yen ora entuk cemburu mas
Mbok sliramu ono ngomah turu
Tak lilani gonmu lungo
Kudu eling marang keluwargo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (15)
PeterSop [Tue, 28 Sep 2021 - 16:11:04]
buy sildenafil online australia <a href=" http://sildenafilten.online/# ">sildenafil pills canada</a> - sildenafil 100mg from india
PeterSop [Sun, 26 Sep 2021 - 15:48:59]
cost of tadalafil in canada <a href=" http://tadalafilten.online# ">buy tadalafil 5mg online</a> - tadalafil tablets 20 mg online
Jerryprips [Tue, 21 Sep 2021 - 11:36:13]
ed prescription drugs <a href=" http://withoutdoctorprescription.online# ">buy medication online</a> - ed problems treatment
Jerryprips [Sun, 19 Sep 2021 - 03:54:55]
natural cures for ed <a href=" https://withoutdoctorprescription.com/# ">how to cure ed naturally</a> - canadian pharmacy online
TerryBiree [Mon, 13 Sep 2021 - 17:24:38]
ivermectin cream canada cost <a href=" http://ivermectincovi.online# ">buy ivermectin</a> - ivermectin uk
View All Comments on Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 20143
Bookmark and Share