AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kalau HP kamu Android, tentu punya Aplikasi Chatting BBM (Blackberry Messenger). Obrolan kita di BBM ... Read More »
Published: Sat, 25 Jan 2020 - 15:28:59
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/215
Comments: 0/0
Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WONG LALI ORA KELINGAN


Wong lali ora kelingan
Aku wingi lungo ra pamitan
Yen ngerti dadi berantakan
Aku wedi yen kanggo jalaran

Aku wingi Yo wis ngerti
Sampeyan wingi lungo mangkat wengi
Jare lunggo neg semarang
Kabeh mau mung kanggo alasan

Bola-bali kok cemburu dik
Rino wengi kowe ngajak padu
Tak turuti nganti kuru
Ora ngagas ono wong cemburu

Yen ora entuk cemburu mas
Mbok sliramu ono ngomah turu
Tak lilani gonmu lungo
Kudu eling marang keluwargo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGUJIWAT


Nglam-lami ngujiwate
Yen anggeget lathi, anjinjit alise
Sak solah baw ... Read More »
Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KAGEM IBU - Arda (Full) By Didi Kempot


Ibu, sing wis nuntun uripku
Sing nresnan ... Read More »
Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DALAN LIYANE By Hendra Kumbara


Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo sing ora kr ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 54306
Bookmark and Share