AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Masya Allah.. Baru-baru ini di London, Ibu kota Inggris muncul poster pada sebuah bus berwarna merah ... Read More »
Published: Sat, 25 Jan 2020 - 15:28:59
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3915/4211
Comments: 0/118
Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WONG LALI ORA KELINGAN


Wong lali ora kelingan
Aku wingi lungo ra pamitan
Yen ngerti dadi berantakan
Aku wedi yen kanggo jalaran

Aku wingi Yo wis ngerti
Sampeyan wingi lungo mangkat wengi
Jare lunggo neg semarang
Kabeh mau mung kanggo alasan

Bola-bali kok cemburu dik
Rino wengi kowe ngajak padu
Tak turuti nganti kuru
Ora ngagas ono wong cemburu

Yen ora entuk cemburu mas
Mbok sliramu ono ngomah turu
Tak lilani gonmu lungo
Kudu eling marang keluwargo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (118)
SeymourNag [Wed, 20 Apr 2022 - 19:59:33]
amoxicillin online pharmacy <a href=" https://amoxilmst.com/# ">cost of amoxicillin 875 mg</a> amoxicillin azithromycin
SeymourNag [Wed, 20 Apr 2022 - 04:00:44]
buy doxycycline canada <a href=" https://doxycyclinemst.com/# ">buy doxycycline in usa</a> can you buy doxycycline over the counter in south africa
SeymourNag [Tue, 19 Apr 2022 - 12:13:47]
doxycycline order online canada <a href=" https://doxycyclinemst.com/# ">doxycycline price in india</a> doxycycline prescription coupon
SeymourNag [Mon, 18 Apr 2022 - 20:13:04]
clomid for men <a href=" https://clomidmst.com/# ">buy 50mg clomid</a> clomid cost without insurance
SeymourNag [Mon, 18 Apr 2022 - 02:22:17]
order amoxicillin online <a href=" https://amoxilmst.com/# ">where can i buy amoxicillin over the counter</a> amoxicillin 825 mg
View All Comments on Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 67657
Bookmark and Share