AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Belakangan ini marak beredar ajakan yang berbunyi seperti di bawah ini; Sediakan baskom air yang dic ... Read More »
Published: Sun, 07 Jun 2020 - 06:14:07
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/172
Comments: 0/0
Lirik Lagu WONG SEPELE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu WONG SEPELE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu WONG SEPELE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

WONG SEPELE By Ndarboy Genk


Duh, abote
Kahanane uripku
Kudu nandang loro
Dipandang sesisih moto

Yen, takdire
Kudu dikuat kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pingin ngeluh
Naliko ken`tekan eluh
Kodrate manungso
Kuwi pancen bedo bedo

Dedel duwel ati
nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo njalani, uripku iki

Jujur sedih
Uripku koyo mengkene
Sugih waras durung tau, tak rasakke

Urip dewe
Tresno ra ono sing gape
Kudu sabar mung dianggep, wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati, ra iso tak bendung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 80112
Bookmark and Share