AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Banyak sekali tempat-tempat yang dianggap angker dan misteri. Salah satunya jalan bebas hambatan ata ... Read More »
Published: Sun, 02 Feb 2020 - 19:16:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 12/151
Comments: 0/0
Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WUYUNG


Laraning loro
Ora koyo, wong kang nandang wuyung
Mangan ra doyan, ra jenak dolan
Ning omah bingung

Mung kudu weruh
Woting ati, duh kusumo ayu
Opo ra trenyuh, sawangen iki
Awakku sing kuru

Klopo mudho
Leganono, nggonku nandang bronto
Witing pari, dimen mari nggonku loro ati
Aduh, nyowo

Duh-duh kusumo
Ora kroso, opo pancen tego
Mbok mbalung, janur paring usodo
Mring kang nandang wuyung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 31130
Bookmark and Share