AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mumpung malam ini malam jumat, admin mau berbagi soal info sekolah-sekolah sihir di seluruh dunia. S ... Read More »
Published: Sun, 02 Feb 2020 - 19:16:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/291
Comments: 0/0
Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WUYUNG


Laraning loro
Ora koyo, wong kang nandang wuyung
Mangan ra doyan, ra jenak dolan
Ning omah bingung

Mung kudu weruh
Woting ati, duh kusumo ayu
Opo ra trenyuh, sawangen iki
Awakku sing kuru

Klopo mudho
Leganono, nggonku nandang bronto
Witing pari, dimen mari nggonku loro ati
Aduh, nyowo

Duh-duh kusumo
Ora kroso, opo pancen tego
Mbok mbalung, janur paring usodo
Mring kang nandang wuyung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO LAMIS


Ojo sok gampang, janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung, ... Read More »
Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO TRESNO


Ora nyono ora ngiro
Yen to aku nduwe loro tresno
Saben dino mung ... Read More »
Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELO


Ning ngendi nggonku ngoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak p ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 55097
Bookmark and Share