AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, ternyata ada posisi tidur yang terbaik, jika anda sedang mengangalami sakit tertentu, ... Read More »
Published: Sun, 02 Feb 2020 - 19:16:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/368
Comments: 0/0
Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WUYUNG


Laraning loro
Ora koyo, wong kang nandang wuyung
Mangan ra doyan, ra jenak dolan
Ning omah bingung

Mung kudu weruh
Woting ati, duh kusumo ayu
Opo ra trenyuh, sawangen iki
Awakku sing kuru

Klopo mudho
Leganono, nggonku nandang bronto
Witing pari, dimen mari nggonku loro ati
Aduh, nyowo

Duh-duh kusumo
Ora kroso, opo pancen tego
Mbok mbalung, janur paring usodo
Mring kang nandang wuyung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO LAMIS


Ojo sok gampang, janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung, ... Read More »
Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu:

GEDE ROSO (Full) By Abah Lala


Intro:
Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo slir ... Read More »
Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SI KUCING


Ndek mau bengi, trus montang-manting
Tanpo turu, atiku tansah klisika ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 94536
Bookmark and Share