AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sesuatu yang terlihat tidak berguna, ternyata malah banyak sekali manfaatnya. Contohnya Biji Rambuta ... Read More »
Published: Sat, 08 Feb 2020 - 14:59:27
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/179
Comments: 0/0
Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

YEN ING TAWANG ONO LINTANG


Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Aku ngenteni tekamu
Marang mego ing angkoso, nimas
Sun takokke pawartamu

Janji-janji aku eling, cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Lintang lintange iwi-iwi, nimas
Tresnaku sundhul wiyadi

Ndek semono, janjimu
Disekseni
Mego kartiko, kairing
Rosa tresno asih

Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Rungokno tangiseng ati
Binarung swaraning ratri, nimas
Ngenteni mbulan ndadari



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JOKO MLARAT


Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho
Aku wong nisto tanpa bondho du ... Read More »
Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

PAMER BOJO By Didi Kempot


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atik ... Read More »
Lirik Lagu LALI JANJINE Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LALI JANJINE


Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 41513
Bookmark and Share