AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: LINGSIR WENGI Lingsir wengi Sepi durung, biso nendro Kagudo Mring wewayah, ka ... Read More »
Published: Sat, 08 Feb 2020 - 14:59:27
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1461/1561
Comments: 0/11
Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

YEN ING TAWANG ONO LINTANG


Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Aku ngenteni tekamu
Marang mego ing angkoso, nimas
Sun takokke pawartamu

Janji-janji aku eling, cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Lintang lintange iwi-iwi, nimas
Tresnaku sundhul wiyadi

Ndek semono, janjimu
Disekseni
Mego kartiko, kairing
Rosa tresno asih

Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Rungokno tangiseng ati
Binarung swaraning ratri, nimas
Ngenteni mbulan ndadari



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (11)
DannyOrier [Wed, 12 Jul 2023 - 23:00:45]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine oral</a>
DannyOrier [Tue, 11 Jul 2023 - 12:11:51]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine online</a>
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 17:19:22]
<a href="http://meclizinel.top/">buy meclizine sale</a>
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 16:58:32]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine 25 mg for sale</a>
DannyOrier [Sun, 09 Jul 2023 - 18:04:54]
<a href="http://meclizinel.top/">order generic antivert 25mg</a>
View All Comments on Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 69395
Bookmark and Share