AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Banyak sekali tempat-tempat yang dianggap angker dan misteri. Salah satunya jalan bebas hambatan ata ... Read More »
Published: Tue, 25 Jun 2019 - 19:49:10
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 203/1233
Comments: 0/0
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan bawane

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katresnan
Bungah susah podo di lakoni

Tresno iki tak titipke
Jaganen nganti sak lawase
Tresno iki ra biso pisah
Senadyan aku ning adoh papane

Pamujiku marang kowe
Mugo uripmu tentrem sak lawase
Nadyan ning adoh papane
Nanging aku, isih eling kowe



Nb: Lirik lagu Titip Tresno sama seperti lirik lagu Manis Esemmu.

Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbarengi atiku kroso gelo
Tembang tresnoku ilang muspro

Opo pancen pacoban urip iki
Sliramu natoni atiku
Abot tena ... Read More »
Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari

IRENG MANIS


Yen kelingan lelakonku, jamane
Naliko ing pamulangan
Aku duwe konco putri, grapyak
Ayu lahir lan batine

Sering dolan nyang omahku, perlune
Mung sinau bebarengan
Suwe-suwe aku ... Read More »
Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari

ATI KESIKSO


Opo kabeh lelakonku
Kowe tego nglarani atiku
Urip tansah koyo ngene
Omah-omah wis raono tentreme

Atiku tansah nelongso
Udan tangis sasat saben dino
Tak gondeli tak tresnani
O ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 14750
Bookmark and Share