RSS Feed AnekaNews.net https://anekanews.net Aneka Tips Informasi Dan Berita Tue, 09 Jul 2019 22:44:05 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-ojo-cidro-sragenan-karawitan-campursari OJO CIDROMung sak menePungkasane tali katresnankuWus bejaneYen aku ditinggal pepujankuNgelingonoSliramu wis nate janji setyoNing nyataneSaikine tansah gawe geloBiyen mulane a [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-ojo-cidro-sragenan-karawitan-campursari/comment Tue, 09 Jul 2019 22:44:05 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-ireng-manis-sragenan-karawitan-campursari IRENG MANISYen kelingan lelakonku, jamaneNaliko ing pamulanganAku duwe konco putri, grapyakAyu lahir lan batineSering dolan nyang omahku, perluneMung sinau bebarenganSuwe-suwe aku [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-ireng-manis-sragenan-karawitan-campursari/comment Mon, 08 Jul 2019 19:22:36 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-kacu-kuning-karawitan-campursari KACU KUNINGKelingan marang janjimuWong bagusNyidrani sak iki njur laliRusakke awakku ikiAmargo mikirWong sing tak tresnaniRasane loro dadakuWong bagusKowe lungo ora pamit aku [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-kacu-kuning-karawitan-campursari/comment Sun, 07 Jul 2019 11:03:51 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-manis-esemmu-sragenan-karawitan-campursari MANIS ESEMMUYen nyawang manis esemuKoyo biso ngluluhke atimuRino wengi ra biso turuYen kelingan solah lan guyumuNalikane ndhek semonoKowe urip bareng karo akuSaben dino andum katre [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-manis-esemmu-sragenan-karawitan-campursari/comment Sat, 06 Jul 2019 09:32:24 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-roso-tresno-sragenan-karawitan-campursari ROSO TRESNOSopo kae rekmo ngembang bakungSajak ngawe-aweIreng manisLamun mesem atiku kesengsemEsemanmu sajak nganyelakeNambahi kangenkuTan kuciwoAnggonmu ngrasuk ngadi busono [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-roso-tresno-sragenan-karawitan-campursari/comment Sat, 06 Jul 2019 08:36:07 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-loro-tresno-sragenan-karawitan-campursari LORO TRESNOOra nyono ora ngiroYen to aku nduwe loro tresnoSaben dino mung kelinganYen to weruh atiku tratapanPiye aku ra nelongsoLoro tresno wis mlebu ning dhodhoTatu ora biso mari [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-loro-tresno-sragenan-karawitan-campursari/comment Wed, 03 Jul 2019 14:54:52 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-anake-sopo-duet-sragenan-karawitan-campursari ANAKKE SOPOLk:Tak lilani biyen kowe lungoPawelingku ojo nganti sembronoNing luar negeri kudu sing ati-atiAnak bojo ning omah ngenteniPr:Nggonku nunggu ngenteni balimuTak rewangi [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-anake-sopo-duet-sragenan-karawitan-campursari/comment Wed, 03 Jul 2019 13:14:50 +0700 anekanews.net@gmail.com SEO - 10 Keywords Research Dan Suggestion Tools Gratis Ataupun Berbayar https://anekanews.net/teknologi/seo-10-keywords-research-dan-suggestion-tools-gratis-ataupun-berbayar Keywords Research Dan Suggestion Tools merupakan alat SEO gratis dan berbayar, yang akan membantu kita dalam menemukan kata kunci mana yang ditargetkan dan yang kompetitif. Berikut adalah alat-ala [...] http://anekanews.net/teknologi/seo-10-keywords-research-dan-suggestion-tools-gratis-ataupun-berbayar/comment Sun, 30 Jun 2019 23:41:57 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-kenyo-manis-duet-sragenan-karawitan-campursari KENYO MANISLk<img src="http://anekanews.net/images/smiley/disgust.png" alt=":s">umuruping suryo wayah soreMertandakne wengi wes ngawe-aweRino wengi mas sing tak pikirMung sliramu bagus dewePr:Nandang wuyung ku kelayung layungAti suwung bingung [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-kenyo-manis-duet-sragenan-karawitan-campursari/comment Sat, 29 Jun 2019 23:39:04 +0700 anekanews.net@gmail.com SEO - 10 Web Analytics Tools Gratis Dan Berbayar https://anekanews.net/teknologi/seo-10-web-analytics-tools-gratis-dan-berbayar Dengan memakai alat analisa website (Web Analytics Tools) gratis dan berbayar ini, memungkinkan kita bisa melacak, kata kunci apa yang mengirimkan lalu lintas, kata kunci apa yang menguntungkan dan ka [...] http://anekanews.net/teknologi/seo-10-web-analytics-tools-gratis-dan-berbayar/comment Fri, 28 Jun 2019 22:16:04 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-panggodaning-katresnan-sragenan-karawitan-campursari PANGGODANING KATRESNANBiyen aku rak wes kondoJroning bebrayan kebak ing panggodhoBebasan wanci pangklongTanpo obor peteng dedet kang rinosoOpo pancene wes bedoDhek biyen opo sak ikin [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-panggodaning-katresnan-sragenan-karawitan-campursari/comment Thu, 27 Jun 2019 09:46:49 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-kangen-esemmu-duet-sragenan-karawitan-campursari KANGEN ESEMULk:Nalikane kowe ninggalke akuMbrebes mili rasane ono batinkuPingin mangan rasane, koyo ra doyanPingin ngombe rasane, mandhek ning guluPr:Wong bagus kembang jiwo ragaku [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-kangen-esemmu-duet-sragenan-karawitan-campursari/comment Wed, 26 Jun 2019 23:21:17 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-sesideman-bowo-karawitan-campursari SESIDEMANBowo:Wiwitane, handerek sang pekikPriyo bagus, kang olah budoyoSowan menyang kutho gedheBendoro terus kayungyunSelendang kuningKang saking wukirSworo kurang premonoNin [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-sesideman-bowo-karawitan-campursari/comment Wed, 26 Jun 2019 01:24:18 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/update-lirik-lagu-titip-tresno-sragenan-karawitan-campursari TITIP TRESNOYen nyawang manis esemeKoyo biso ngluluhke atineRino wengi ra biso turuYen kelingan solah lan bawaneNalikane ndhek semonoKowe urip bareng karo akuSaben dino andum katre [...] http://anekanews.net/hiburan/update-lirik-lagu-titip-tresno-sragenan-karawitan-campursari/comment Tue, 25 Jun 2019 19:49:10 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-podang-kuning-karawitan-campursari PODANG KUNINGEsuk awan neng omah wis ora krasanKeluyuran anggoleki sing tak sayangMubeng-mubeng mider anggonku nggolekiOra kroso esuk awan nganti wengiEman eman yen nganti liyo kang ny [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-podang-kuning-karawitan-campursari/comment Mon, 24 Jun 2019 17:20:55 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-tembang-kangen-karawitan-campursari TEMBANG KANGENWayah wengi udan grimis ra uwis-uwisBanyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangisWong sing tak tresanani, tega ninggalake akuSuwung jroning uripku, yen ora ono sliramuSum [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-tembang-kangen-karawitan-campursari/comment Sun, 23 Jun 2019 22:33:09 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-manis-duet-karawitan-campursari MANIS (Duet)Lk:Manis dik, kowe pancen manisTambah manis, yen kowe ora lamisYen mesem manise, ngungkuli maduKoyo biso ngrontokake jantungkuPr:Ganteng mas, sampeyan pancen gantengT [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-manis-duet-karawitan-campursari/comment Sun, 23 Jun 2019 09:14:02 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-tegane-atimu-karawitan-campursari TEGANE ATIMUHanjerit sundulo langitTiwas loro ra ono gunaneArep sambat karo sopoHaning ati raono wong liyoPancen loro jroning atiYen kelingan ora biso mariBiyen kondho jare tresno [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-tegane-atimu-karawitan-campursari/comment Sat, 22 Jun 2019 19:33:26 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-memanik-sragenan-karawitan-campursari MEMANIKMUMung sliramu kang dadi manik ing kalbuPindho retno kang katon maleloPawelingku mugio tansah elingSenadyan adoh rasaku tansah sumandhingRino wengi aku mung tansah ngenteniTan [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-memanik-sragenan-karawitan-campursari/comment Sat, 22 Jun 2019 11:26:45 +0700 anekanews.net@gmail.com Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari https://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-tetesing-tresno-karawitan-campursari TETESING TRESNOYen sinawang ono netroSopo wonge seng ra nandang tresnoJanur kuning lengkung lengkungSopo wonge ora nandang wuyungRoso tresno rino wengiNanging aku ra biso nduweniGo [...] http://anekanews.net/hiburan/lirik-lagu-tetesing-tresno-karawitan-campursari/comment Fri, 21 Jun 2019 20:42:20 +0700 anekanews.net@gmail.com