AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SEWINDU (Langgam) Tak enteni ning gisiking ati kang suci Tak bundeli snadyan ta ... Read More »

Search Results For Gubug asmoro

Published Mon, 17 Jun 2019 - 14:02:32 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 952/1940] [Comment: 0/1]
Lirik Lagu GUBUK ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GUBUK ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GUBUK ASMORO


Yen liwat aku kelingan
Gubuk kae mbiyen tak nggo leren
Ning caga ... Read More »
Page 1 of 1 Totals
Bookmark and Share