AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KANGENING ATI (Kangene Ati) Sewindu suwe lawase Kowe lungo pamit karo aku Duh ... Read More »

Search Results For Ireng manis

Published Mon, 08 Jul 2019 - 19:22:36 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 32983/36422] [Comment: 0/35]
Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IRENG MANIS


Yen kelingan lelakonku, jamane
Naliko ing pamulangan
Aku duwe kon ... Read More »
Published Sat, 06 Jul 2019 - 08:36:07 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 8/4423] [Comment: 0/157]
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun ... Read More »
Published Mon, 24 Jun 2019 - 17:20:55 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 6451/7326] [Comment: 0/130]
Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak ... Read More »
Page 1 of 1 Totals
Bookmark and Share