AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KANGENING ATI (Kangene Ati) Sewindu suwe lawase Kowe lungo pamit karo aku Duh ... Read More »

Search Results For Las

Published Sat, 20 Jun 2020 - 16:01:09 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 7/31] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TITIPANE GUSTI  Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIPANE GUSTI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TITIPANE GUSTI By Denny Caknan


Tenanono
Perasaan iki
Kanggo kowe sing lagi tak ... Read More »
Published Tue, 16 Jun 2020 - 07:43:13 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 6/135] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LORO PIKIR (Full) Banyuwangian Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO PIKIR (Full) Banyuwangian Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LORO PIKIR (Full)


Dino dino riko suguhi warang
Dino dino sing tau riko, sayang
... Read More »
Published Mon, 15 Jun 2020 - 12:04:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3/220] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ONO LIYANE (ONLINE) By Vivi Voletha


Intro:
Aku ning kene, mung iso ndongakne
K ... Read More »
Published Mon, 08 Jun 2020 - 08:09:12 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/167] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LILAKNO LUNGAKU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LILAKNO LUNGAKU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILAKNO LUNGAKU By LossKita


Aku ora nyongko
Bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe ... Read More »
Published Mon, 18 May 2020 - 09:02:41 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/245] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEGOWO By Sugeng Mc


Ojo nggudo
Wong saiki, wis dadi wong liyo
Nadyan biyen nat ... Read More »
Page 1 of 112 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share