AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: BOJOMU SEMANGATKU (Full) By: Vita Alvia Setiap ono masalah, aku eling bojomu S ... Read More »

Search Results For Las - Page #2

Published Tue, 16 Jun 2020 - 07:43:13 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 99/332] [Comment: 0/3]
Lirik Lagu LORO PIKIR (Full) Banyuwangian Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO PIKIR (Full) Banyuwangian Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LORO PIKIR (Full)


Dino dino riko suguhi warang
Dino dino sing tau riko, sayang
... Read More »
Published Mon, 15 Jun 2020 - 12:04:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 93/254] [Comment: 0/2]
Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ONO LIYANE (ONLINE)
By: Vivi Voletha


Intro:
Aku ning kene, mung iso ndongakne ... Read More »
Published Mon, 08 Jun 2020 - 08:09:12 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 89/271] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LILAKNO LUNGAKU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LILAKNO LUNGAKU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILAKNO LUNGAKU By LossKita


Aku ora nyongko
Bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe ... Read More »
Published Mon, 18 May 2020 - 09:02:41 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 96/296] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEGOWO By Sugeng Mc


Ojo nggudo
Wong saiki, wis dadi wong liyo
Nadyan biyen nat ... Read More »
Published Sat, 16 May 2020 - 04:43:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 115/315] [Comment: 0/2]
Lirik Lagu TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot


Pengen nyawang wes suwe kowe ra bali
Sing ... Read More »
Page 2 of 113 Totals
«Prev 1 [ 2 ] 3 4 Next» Last»»
Bookmark and Share