AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: TEGANE ATIMU Hanjerit sundulo langit Tiwas loro ra ono gunane Arep sambat kar ... Read More »

Search Results For Madu

Published Sat, 18 Apr 2020 - 06:49:29 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/447] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SOTYA Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SOTYA Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOTYA


Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsarining kalbu
Eseme kang manis mad ... Read More »
Published Sat, 01 Feb 2020 - 06:26:03 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/747] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NGIMPI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGIMPI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGIMPI


Bowo:
Ngmboro ing, awang-awang
Hangelangut bebasan, tanpo tepi
Narabas ... Read More »
Published Fri, 24 Jan 2020 - 11:12:42 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4/762] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Jawa Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KIDUNG WAHYU KOLOSEBO Jawa Campursari

Lirik Lagu:

KIDUNG WAHYU KOLOSEBO


Rumekso ingsun, laku nisto ngoyo woro
Kelawan mekak howo, ... Read More »
Published Sun, 19 Jan 2020 - 17:59:00 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/949] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO SRAGEN (Duet)


Lk:
Ayune yo dhik yo tumpuk undung
Kenyo Sragen yen bengi ... Read More »
Published Sat, 18 Jan 2020 - 19:08:11 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/890] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON PUNGKRUK (Protelon Pungkruk)


Ning pertelon pungkruk
Welingmu karo aku ... Read More »
Page 1 of 13 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share