AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: LOS DOL By: Denny Caknan Intro: Los dol ndang lanjut lehmu WhatsApp-an Cek p ... Read More »

Search Results For Roso

Published Mon, 23 May 2022 - 18:35:54 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 951/951] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LORO ATI 2 Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO ATI 2 Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO ATI 2
By: Rina Aditama


Kurang opo, aku iki dadi wanito
Kurang opo, aku ik ... Read More »
Published Thu, 02 Sep 2021 - 05:42:31 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 17613/17613] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GARWANE WONG LIYO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GARWANE WONG LIYO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GARWANE WONG LIYO
By: Gino Wibowo


Wong Ayu sing tak tresnani
Rino wengi mung t ... Read More »
Published Sun, 03 Jan 2021 - 15:29:32 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2372/2849] [Comment: 0/96]
Lirik Lagu LAYANG DUNGO RESTU (LDR) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG DUNGO RESTU (LDR) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG DUNGO RESTU (LDR)
By: Happy Asmara


Tak tulis layang kangen iki dinggo ko ... Read More »
Published Sat, 15 Aug 2020 - 07:58:21 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1800/2022] [Comment: 0/168]
Lirik Lagu PROLIMAN JOYO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PROLIMAN JOYO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PROLIMAN JOYO
By: Soepardi


Gemerlape lintang, wengi iki sing tak sawang
Ngelin ... Read More »
Published Thu, 06 Aug 2020 - 21:03:01 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 29232/29423] [Comment: 0/143]
Lirik Lagu PEJUANG LDR  Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PEJUANG LDR Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PEJUANG LDR
By: Derradru


Aku sabar ngenteni
Sliramu nganti bali
Bakal tak ele ... Read More »
Page 1 of 15 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share