AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: ANOMAN OBONG (Bowo) Bowo: Ceritane Wayang Jawi Ing Projo Ngalengko Dirojo Rah ... Read More »

Search Results For SAYANG

Published Sun, 10 Sep 2023 - 20:10:29 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1456/1456] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RAISO DADI SIJI
By: Dike Sabrina


Aku tresno ro kowe
Tresno seng sak tenane
Ka ... Read More »
Published Thu, 12 Jan 2023 - 22:57:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2261/2261] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RASAH BALI
By: Lavora Ft Ena Vika


Opo ora ngerti, roso ati iki
Biyen kowe tau ... Read More »
Published Wed, 11 Jan 2023 - 05:25:26 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1488/1488] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KLEBUS (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KLEBUS (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

KLEBUS
By: Guyon Waton


Dalane rame, atiku sepi
Angen-angen tresno, dibales tre ... Read More »
Published Tue, 10 Jan 2023 - 20:10:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1451/1451] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RUNGKAD (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RUNGKAD (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RUNGKAD
By: Happy Asmara


Rungkad, entek-entekan
Kelangan koe sing paling tak s ... Read More »
Published Sun, 28 Aug 2022 - 19:58:00 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1508/1657] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CIDRO 3 (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CIDRO 3 (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

CIDRO 3
By: Yeni Inka


Ora perpisahan sing dadi getuning ati
Nanging, nyapo mbi ... Read More »
Page 1 of 34 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share