AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kali kita bahas tentang sosok misterius hantu wanita, yaitu Sundel Bolong. Sundel Bolong (dalam baha ... Read More »

Search Results For San

Published Sun, 07 Jun 2020 - 06:14:07 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 20/20] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu WONG SEPELE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WONG SEPELE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

WONG SEPELE By Ndarboy Genk


Duh, abote
Kahanane uripku
Kudu nandang loro
Dipa ... Read More »
Published Fri, 05 Jun 2020 - 13:06:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/41] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SARUNG JAGUNG


Lha iki, sarunge jagung
Pancen abot, abote kebacut tresno
Ora na ... Read More »
Published Sat, 16 May 2020 - 04:43:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/170] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot


Pengen nyawang wes suwe kowe ra bali
Sing ... Read More »
Published Thu, 14 May 2020 - 07:47:51 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/149] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO LUNGO (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LUNGO (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

OJO LUNGO (Full) By Didi Kempot


Durung lego, roso jroning ndodo
Durung mari, ra ... Read More »
Published Wed, 13 May 2020 - 03:41:32 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/147] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KAPUSAN JANJI By Didi Kempot


Ning opo ono tresno
Yen kudu pisah
Ning opo kowe ... Read More »
Page 1 of 189 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share