AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: OPEN YOUR EYES Look around your self Can't you see this wonder Spread in fron ... Read More »

Search Results For Susah

Published Mon, 25 Dec 2023 - 11:32:23 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 478/478] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LINTANG ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LINTANG ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LINTANG ASMORO
By: Niken Salindry


Siang pantoro ratri
Mung eling manising ati
... Read More »
Published Sun, 10 Sep 2023 - 20:10:29 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1238/1238] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RAISO DADI SIJI
By: Dike Sabrina


Aku tresno ro kowe
Tresno seng sak tenane
Ka ... Read More »
Published Mon, 29 Aug 2022 - 05:51:53 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1211/1574] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu EFEK GEDHANG KLUTHUK (Full) Hip Hop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu EFEK GEDHANG KLUTHUK (Full) Hip Hop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

EFEK GEDHANG KLUTHUK
By: Novid Candra Nugraha - Waru Leaf


Tuk gedang klutuk 3x
... Read More »
Published Thu, 25 Aug 2022 - 07:54:36 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1131/1255] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NGLILAKNE KOWE (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGLILAKNE KOWE (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

NGLILAKNE KOWE
By: Arya Galih


Pancen mlarat bondo pancen aku wong ra ndue
Nang ... Read More »
Published Fri, 19 Aug 2022 - 21:08:06 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 872/1023] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ISO TANPO KOWE (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ISO TANPO KOWE (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

ISO TANPO KOWE
By: Denny Caknan


Ademe wengi iki
Ngelingke sumpah lan janji
Si ... Read More »
Page 1 of 21 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share