AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SARUNG JAGUNG Lha iki, sarunge jagung Pancen abot, abote kebacut tresno Ora na ... Read More »

Search Results For UMP

Published Sun, 21 May 2023 - 07:40:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2250/2250] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NINGGAL KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NINGGAL KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NINGGAL KATRESNAN
By: Niken Salindry


Nangis sak jroning atiku
Naliko sliramu n ... Read More »
Published Mon, 14 Nov 2022 - 20:23:27 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1459/1459] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MANGKU PUREL Jawa Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANGKU PUREL Jawa Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

MANGKU PUREL
By: Pakde Kabul Ft Mukidi


Kowe wis lali omah
Ora uli ulian
Senen ... Read More »
Published Thu, 25 Aug 2022 - 18:48:38 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1289/1452] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PELAS TERI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PELAS TERI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

PELAS TERI
By: Dara Ayu


Pelas teri dibuntel godong
Sing tak tresnani disaot uw ... Read More »
Published Fri, 19 Aug 2022 - 21:08:06 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 932/1083] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ISO TANPO KOWE (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ISO TANPO KOWE (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

ISO TANPO KOWE
By: Denny Caknan


Ademe wengi iki
Ngelingke sumpah lan janji
Si ... Read More »
Published Thu, 18 Aug 2022 - 07:09:14 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1146/1341] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TETEG ATI (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETEG ATI (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

TETEG ATI
By: Asha Ft Tiara Linggar


Ning pungkasan srengenge sore iki
Atiku is ... Read More »
Page 1 of 48 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share