AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Apakah anak Anda sering mengkonsumsi makanan cepat saji (fast food)? Jika iya, berhati-hatilah, kare ... Read More »

Search Results For ba

Published Tue, 21 Jan 2020 - 18:03:27 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 6/43] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELANG KALUNG


Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biy ... Read More »
Published Mon, 20 Jan 2020 - 16:23:13 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/70] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGRENTENGI WEDOKAN (Duet)


Pr:
Cubo sawangen mas, ngarep mburi lan ngiringan
An ... Read More »
Published Mon, 20 Jan 2020 - 06:54:24 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4/74] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEMBANG RAWE


Ceritane, wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane, lungguh jejer sa ... Read More »
Published Sun, 19 Jan 2020 - 17:59:00 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/106] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO SRAGEN (Duet)


Lk:
Ayune yo dhik yo tumpuk undung
Kenyo Sragen yen bengi ... Read More »
Published Sun, 19 Jan 2020 - 13:40:31 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/87] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

FOTOMU (Photomu)


Fotomu sing no hpku, wong ayu
Tak sawang rinten lan dalu
And ... Read More »
Page 1 of 210 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share