AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: LUNGITING ASMORO Seprene nggonku ngenteni janji Janji prasetyaning ati Kadung ... Read More »

Search Results For bis

Published Mon, 25 Dec 2023 - 11:32:23 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 392/392] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LINTANG ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LINTANG ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LINTANG ASMORO
By: Niken Salindry


Siang pantoro ratri
Mung eling manising ati
... Read More »
Published Sun, 21 May 2023 - 07:40:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2131/2131] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NINGGAL KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NINGGAL KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NINGGAL KATRESNAN
By: Niken Salindry


Nangis sak jroning atiku
Naliko sliramu n ... Read More »
Published Sat, 13 Aug 2022 - 21:43:41 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1186/1293] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LINTING DAUN (Full) Hip Hop Reggae - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LINTING DAUN (Full) Hip Hop Reggae

Lirik Lagu:

LINTING DAUN
By: Hip Hop Manado (Kreepeek)


Linting daun labat sangat
Lambat la ... Read More »
Published Mon, 23 May 2022 - 18:35:54 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 5790/6756] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LORO ATI 2 Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO ATI 2 Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO ATI 2
By: Rina Aditama


Kurang opo, aku iki dadi wanito
Kurang opo, aku ik ... Read More »
Published Thu, 02 Sep 2021 - 05:42:31 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 55529/60677] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GARWANE WONG LIYO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GARWANE WONG LIYO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GARWANE WONG LIYO
By: Gino Wibowo


Wong Ayu sing tak tresnani
Rino wengi mung t ... Read More »
Page 1 of 176 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share