AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: TETEG ATI By: Asha Ft Tiara Linggar Ning pungkasan srengenge sore iki Atiku is ... Read More »

Search Results For bowo

Published Thu, 17 Nov 2022 - 05:12:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 549/549] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KASUNYATAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KASUNYATAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KASUNYATAN
By: Gino Wibowo


Abot rasaku, abot atiku
Yen nyawang sliramu
Rino w ... Read More »
Published Thu, 02 Sep 2021 - 05:42:31 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 17075/22223] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GARWANE WONG LIYO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GARWANE WONG LIYO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GARWANE WONG LIYO
By: Gino Wibowo


Wong Ayu sing tak tresnani
Rino wengi mung t ... Read More »
Published Thu, 02 Apr 2020 - 14:57:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1445/2196] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ANOMAN OBONG (Bowo)


Bowo:
Ceritane Wayang Jawi
Ing Projo Ngalengko Dirojo
Rah ... Read More »
Published Tue, 03 Mar 2020 - 08:05:09 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 851/1218] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MEH RAHINO (Bowo)


Bowo:
Hayo rowang hangayahi karti
Nora kendat pambanguning d ... Read More »
Published Thu, 27 Feb 2020 - 05:51:35 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1636/2531] [Comment: 0/1]
Lirik Lagu MELATI RINONCE (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MELATI RINONCE (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MELATI RINONCE (Bowo)


Bowo:
Kang kadulu
Reroncen melathi
Malelo katonton
Rin ... Read More »
Page 1 of 3 Totals
[ 1 ] 2 3 Next»
Bookmark and Share