AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PODANG KUNING Esuk awan neng omah wis ora krasan Keluyuran anggoleki sing tak ... Read More »

Search Results For caping gunung

Published Wed, 05 Feb 2020 - 10:27:29 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4940/5861] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CAPING GUNUNG


Bowo:
Saben bengi, nyawang konang
Yen memajang mung karo, janur ... Read More »
Published Fri, 10 Jan 2020 - 08:30:58 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 985/1346] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RUNTIK ING ATI


Yen aku mireng lagu, caping gunung
Atiku, tansah nelongso
Nali ... Read More »
Page 1 of 1 Totals
Bookmark and Share