AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: LUNGAKU (Full) Ademe angin wengi Ra mampu nambani Panase ning ati Atiku mbo ... Read More »

Search Results For dadi

Published Thu, 12 Jan 2023 - 22:57:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 289/289] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RASAH BALI
By: Lavora Ft Ena Vika


Opo ora ngerti, roso ati iki
Biyen kowe tau ... Read More »
Published Wed, 11 Jan 2023 - 05:25:26 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 152/152] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KLEBUS (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KLEBUS (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

KLEBUS
By: Guyon Waton


Dalane rame, atiku sepi
Angen-angen tresno, dibales tre ... Read More »
Published Tue, 10 Jan 2023 - 05:20:04 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 147/147] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KALIH WELASKU (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KALIH WELASKU (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

KALIH WELASKU
By: Denny Caknan


Anane mung tresno, kalih welasku
Anane mung iki ... Read More »
Published Thu, 17 Nov 2022 - 05:12:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 582/582] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KASUNYATAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KASUNYATAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KASUNYATAN
By: Gino Wibowo


Abot rasaku, abot atiku
Yen nyawang sliramu
Rino w ... Read More »
Published Sun, 28 Aug 2022 - 19:58:00 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 445/594] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CIDRO 3 (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CIDRO 3 (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

CIDRO 3
By: Yeni Inka


Ora perpisahan sing dadi getuning ati
Nanging, nyapo mbi ... Read More »
Page 1 of 18 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share